Receptoare Satelit Telekom TV Spania


Receptoare Satelit Telekom TV Spania

TELEKOM TV SPANIA - Abonament contract vanzari antene aparate receptoare Telekom Dolce Tv Satelit in Spania. Suntem distribuitori echipamente satelit la Telekom Tv fost Dolce Tv, Digi TV si Focus Sat pe tot teritoriul Spaniei la cele mai bune preturi. Facem contracte noi sau adaugari de aparate aditionale la contract existent, inlocuiri de receptoare defecte cu altele model nou HD sau SD, plati de abonamente, reparatii si instalari antene parabolice la TELEKOM DOLCE TV, DIGI TV si FOCUS SAT. Se pot achizitiona maxim 4 receptoare satelit pe un contract si se plateste un singur abonament lunar. Preturile abonamentelor pornesc de la 5 euro lunar si se pot plati la alegerea clientului din Romania sau din Spania.

Avem si receptoare satelit cu conexiune wifi la internet fara abonament. Se receptioneaza toate canalale din grila Digi Tv`+ Focus Sat inclusiv Antena 1, Antena Stars, Antena 3, etc. Pentru a beneficia de toate aceste canale avem nevoie de antena parabolica orientata pentru Digi TV / Focus Sat si o conexiune minima la internet pentru decriptatrea canalelor.

Oferim servicii profesionale de montaj, reglaj, instalari antene parabolice, reparatii si servicii de intretinere echipamente satelit in Comunidad de Madrid si multe alte localitati din Spania

Livram echipamente DIGI TV, FOCUS SAT, DOLCE TV TELEKOM TV in toata Spania direct la domiciliul clientului in doar 48 ore.

Pentru relatii suplimentare cu privire la serviciile noastre sau comenzi va rugam sa ne contactati telefonic la 692-586-972 sau 642664080

 

Telekom Tv SpaniaReceptoare Satelit Telekom TV Spania


2 Comentarios sobre Receptoare Satelit Telekom TV Spania


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO QUE MÁS GUSTA

12321

20/02/2024


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024