Talent Factory 2017 tanca la seva edició amb un esmorzar per agrair als mentors i escoles la seva participació.


Talent Factory 2017 tanca la seva edició amb un esmorzar per agrair als mentors i escoles la seva participació.
Economía, 917 veces leido

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, van voler agrair ahir personalment la implicació del teixit empresarial i dels centres educatius de les dues ciutats en el projecte Talent Factory, impulsat pels dos ajuntaments amb l’objectiu de fomentar entre els estudiants els valors de l’emprenedoria premiant els projectes de negoci que han desenvolupat al llarg del curs. Davant dels empresaris i empresàries que han participat en el projecte com a mentors, acompanyant a l’alumnat en l’elaboració del projecte empresarial, i dels professors i professores que els han encoratjat a creure en el seu talent, els alcaldes van qualificar d’èxit una iniciativa nascuda a Gavà i que, primer cop, han compartit els dos municipis. Segons l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, “el Talent Factory és una combinació de l’experiència i del coneixement, d’un treball en xarxa que fa possible el desenvolupament de les actituds emprenedores, del talent dels més joves. A través d’aquesta iniciativa, l’alumnat de les dues ciutats han demostrat el seu talent en projectes empresarials que no només tenen un retorn econòmic sinó també un retorn social i mediambiental. Sens dubte, una bona base per construir els futurs emprenedors de les nostres ciutats i arrelar-los al territori”. L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va destacar que “la virtut del Talent Factory és que ens ajunta a tots: centres educatius, empreses i ajuntaments. I aquesta és l’avantatge i la força del Delta, un territori on s’encabeixen tots els sectors de l’economia. I aquests mecanismes de relació permeten que la innovació i que la capacitat d’oportunitats de les empreses millorin, alhora que oferim als nostres joves la possibilitat de veure que són capaços de donar respostes als reptes que se’ls hi plantegin”. Els alcaldes van assenyalar l’interès d’altres municipis del Delta de Llobregat per incorporar-se al Talent Factory, cosa que, segons va indicar Raquel Sánchez, “demostra que aquest és un bon projecte i que les ciutats no competim sinó que col·laborem i compartim allò que en definitiva ens pot enfortir com a territori”.

Talent factoryTalent Factory 2017 tanca la seva edició amb un esmorzar per agrair als mentors i escoles la seva participació.


0 Comentarios sobre Talent Factory 2017 tanca la seva edició amb un esmorzar per agrair als mentors i escoles la seva participació.


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO QUE MÁS GUSTA


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024