Digi TV Madrid Spania


Digi TV Madrid Spania

DIGI TV MADRID, Digi Tv Spania - Abonament contract Digi Tv, de vanzare receptoare satelit, aparate Digi Tv si Dolce Tv oriunde in Spania, instalari antene digi tv, dolce tv in Madrid, plati abonamente, contracte noi si inlocuiri receptoare defecte cu altele noi pastrand acelasi contract si card. Vanzari decodoare aparate receptoare Digi Tv HD in Spania. Avem sediul in Madrid si livram echipamente satelit la DIGI TV , DOLCE TV si FOCUS SAT in toata Spania.

Vindem receptoare Digi Tv Dolce Tv de la 55 euro in functie de tipul aparatului, compania aleasa si cantitatea receptoarelor pe contract. Se pot achizitiona pana la 3 aparate digi tv pe un contract si 4 aparate Dolce Tv pe un contract. La ambele televiziuni prin sateliti se plateste un singur abonament.

Abonamente Digi Tv si Dolce Tv de la 5 € lunar pana la 13 euro in functie de compania de televiziune aleasa si pachetul de programe dorit.

Facem inlocuiri de receptoare digi tv si dolce tv defecte cu altele model nou

Adaugam receptoare aditionale la contractul deja existent al clientului. In caz ca deja aveti un contract cu un receptor va putem adauga inca unul pe acelasi contract si veti plati acelasi abonament lunar. Putem adauga pana la 3 aparate la DigiTv si pana la 4 aparate la Telekom Dolce Tv.

Realizam servicii profesionale de reparatii si instalari antene parabolice. Instalam montam reglam orice antena parabolica pentru Digi Tv, Dolce Tv si Focus Sat. Instalari cu echipamentul nostru sau al clientului.

Avem orice tip de antena parabolica sau accesorii necesare montajului.

Transport rapid in orice zona din Spania in doar 48 ore direct la usa dumneavoastra.

Álava, Albacete, Alicante, Almería, Asturias, Avila, Badajoz, Barcelona, Burgos, Cáceres, Cádiz, Cantabria, Castellón, Ceuta, Ciudad Real, Córdoba, Cuenca, Gerona, Granada, Guadalajara, Guipúzcoa, Huelva, Huesca, Islas Baleares, Jaén, La Coruña, La Rioja, Las Palmas, León, Lérida, Lugo, Madrid, Málaga, Melilla, Murcia, Navarra, Orense, Palencia, Pontevedra, Tenerife, Salamanca, Segovia, Sevilla, Soria, Tarragona, Teruel, Toledo, Valencia, Valladolid, Vizcaya, Zamora, Zaragoza

Relatii comerciale si comenzi la numarul de telefon 642-851-033 si 642-664-080

Vizitati-ne si pe pagina web oficiala: www.digitv-madrid.es

Digi TvDigi TV Madrid Spania


0 Comentarios sobre Digi TV Madrid Spania


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024