Farmacia oberta mes propera a sa Rapita


Farmacia oberta mes propera a sa Rapita

El que cal fer per protegir els teus ulls i la vista segons l'Acadèmia Americana d'Oftalmologia i la farmacia oberta mes propera a sa Rapita, es resumeix en cinc consells per salvaguardar la salut dels ulls amb un estil de vida saludable.

1. Les ulleres de sol

Un parell d'ulleres de sol poden retardar l'aparició de cataractes, una malaltia de la vista que es caracteritza per l'opacitat del cristal·lí. Els raigs UV que afecten directament als ulls poden accelerar el desenvolupament d'aquesta malaltia. També les ulleres de sol, són capaços de protegir-te al 100% dels raigs UVA i UVB, també poden protegir la retina i la pell al voltant dels ulls. Recorda que l'exposició als raigs UV, a més d'accelerar l'envelliment de la pell, és un factor de risc de càncer de pell.

2. No fumis

El consum de cigarrets està associat amb la degeneració muscular. Els que fumen o han fumat tenen major risc de desenvolupar malalties i també cataractes.

3. Menja de forma saludable

No només les pastanagues són bones per a la vista, els vegetals de fulles verdes també poden ser bons per als teus ulls pel seu alt contingut de vitamines i minerals. La retina, per exemple, pot millorar la seva funcionalitat amb un consum eficient de vitamines. Han d'equilibrar els nivells de vitamina C i E, zinc, carotenoides com la luteïna i la zaxantina, també els àcids grassos omega-3 que protegeixen els ulls contra el risc a desenvolupar degeneració.

4. Visita periòdicament a l'oftalmòleg

La societat científica Americana recomana que un adult de 40 anys té l'edat en què poden aparèixer els primers signes de malalties o trastorns de la visió. Visitar l'oftalmòleg permet el primer contacte amb l'especialista que podrà avaluar la freqüència dels controls addicionals que es necessiten. Segons el director del Centre d'Oftalmologia de l'Hospital Humanitas, "si es veu bé i no es tenen malalties dels ulls, és important tenir exàmens regulars almenys cada dos anys, cada any per als nens fins a l'edat de desenvolupament".

5. Protegeix els teus ulls

Els ulls han d'estar sempre protegits .. al fer esport, quan et dediques al bricolatge, quan netes la casa. La seva integritat ha de ser protegida de tots els possibles factors de risc accidentals.

Acosta't a la farmàcia oberta ara a Llucmajor i rep consells personalitzats.

 

Farmàcia oberta ara a LlucmajorFarmacia oberta mes propera a sa Rapita


0 Comentarios sobre Farmacia oberta mes propera a sa Rapita


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO QUE MÁS GUSTA


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024