Bucarest


Bucarest
Cultura, 1331 veces leido

De data aceasta este România, și va continua la Kiev, Rusia, Helsinky, Delhi, etc ... și Ricardo Carreras spune în notele sale sprijini "Îmi plac acele imagini, în special cele ale calatoriei dvs. spre Senegal, sunt bărbați negri, dar sufletul său este ca al nostru, incolor, fara forma, sau stare, sufletul lui și a noastră este un suflet unic, fragmentat în prezent de cultură, limitările noastre geografice ale timpului și cauze ale religiei. Dar îmi dau seama că nici o ființă umană este diferită cealaltă, în esență. că este nici o ființă umană este ilegală, deși guvernele sunt deciși să impună această idee ... "" nici o ființă umană merită să fie abuzat, rănit, persecutat, nu este susținută de condițiile lor religioase, etnice, culturale, etc. ... " În această viață sens este o depășire a suferinței și nici o altă sarcină, aceste incursiuni și altele care vor veni să facă cu extinderea spațiului care aveți nevoie pentru a vizita ființa umană să se simtă un partener într-o construcție nouă acum și în viitor. Lituania, Belarus, Bulgaria, Croația, Bosnia Hezergovina, Ulaanbaatar, va fi vizitat cu ideea de a extinde un mesaj de eliberare.

Jesus Antonio Fernandez OlmedoBucarest


0 Comentarios sobre Bucarest


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024