Instalari Antene Digi Tv Madrid


Instalari Antene Digi Tv Madrid

Firma de INSTALARI ANTENE DIGI TV cu sediul in Madrid, ofera montari instalari antene parabolice, instalari antene satelit, vanzari APARATE DIGI TV - receptoare satelit HD cu abonament si contract DIGI TV Spania. Realizam si montaj reglaj de antene Digi tv Dolce Tv (instalari antene satelit) in comunidad de Madrid, Valencia si Castellon.

Facem livrari echipamente satelit (receptoare digi tv, receptoare digi tv, aparate digi tv) oriunde in Spania cu plata la primirea coletului (contrareembolso). Timp estimativ de primire din momentul trimiterii de 24-48 Ore. Pret abonament Digi Tv de la 5 euro/luna in functie de pachetul ales. Petru detalii pachete Click aici

DIGI TV spania va da posibilitatea de a achizitiona de la 1 pana la 3 aparate digi tv pe acelasi contract platind astfel un singur abonament. Plata abonamentului digi tv poate fi realizata atat din Spania cat si din Romania de catre o ruda sau prieten. Contactati-ne telefonic pentru a va informa cu privire la sistemul de plata al abonamentului Digi Tv in Spania .

 Toate receptoarele noastre beneficiaza de o garantie de 2 ani din momentul achizitionarii. Lucram doar cu receptoare satelit noi in proprietatea clientului.

INSTALARI ANTENE DIGI TV DOLCE TV - PARABOLICE in MADRID

 Realizam serivicii complexe in domeniul telecomunicatiilor cum ar fi:
 Montari instalari antene parabolice in Madrid. (instalari antene digi tv, instalari antene dolce tv). Dispunem de instalator antene parabolice profesional la preturi economice pentru toata Comunitatea de Madrid si Comunitatea Valenciana (VALENCIA) si CASTELLON DE LA PLANA.

Service si reparatii

 Inlocuim aparate Digi Tv si Dolce Tv defecte cu altele noi pastrand acelasi card si contract. Facem adaugari de aparate aditionale la contractul clientului. Daca deja aveti un receptor cu contract va putem adauga inca 3 alarate pe acelasi contract fara alte costuri suplimentare la abonament. ( pana la 3 aparate la DIGI si 4 aparate la DOLCE).

 Pentru alte informatii cu privire la ofertele disponibile sau comenzi va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 692-586-972 sau pe pagina web http://instalariantene.es

 Va asteptam la Instalari antene digi tv

Oporto, Aluche, Leganes, Mostoles, Parla, Alcorcon, Getafe, Fuenlabrada, Pinto, Valdemoro, Villaverde, Vicalvaro, Vallecas, Carabanchel, Coslada, Torrejón de Ardoz, San Fernando, Alcala de Henares, Mejorada del Campo, Torres de la Alameda, Barrio del Pilar, , San Blas, Campo Real, Loeches, Las Rosas, Navalcarnero, Boadilla del Monte, Griñon, Azuqueca de Henares, Rivas Vaciamadrid, Brunete, Barajas, Alcobendas, San Sebastian de Los Reyes, etc.

Digi Tv MadridInstalari Antene Digi Tv Madrid


0 Comentarios sobre Instalari Antene Digi Tv Madrid


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO QUE MÁS GUSTA

12321

20/02/2024


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024