Pensió més renda vitalícia una bona opció


Pensió més renda vitalícia una bona opció

El sistema espanyol de pensions permet molt diferents vies d'accés a una prestació pública de jubilació. Les diferències depenen de l'edat del treballador, dels anys cotitzats o del seu interès per seguir en actiu per prolongar la seva vida laboral. Aquestes són les principals fórmules d'accés a una pensió pública de jubilació. La més normalitzada és la jubilació ordinària.

La Jubilació ordinària es produeix en el moment en què el treballador compleix l'edat legal de jubilació. Amb anterioritat a 2013 aquesta edat era de 65 anys, però des de llavors puja cada any de forma progressiva.

En 2017 es pot seguir accedint a la jubilació ordinària a l'edat de 65 anys sempre que el treballador hagi cotitzat almenys 36 anys i 6 mesos. Si la seva vida laboral és inferior a aquests anys cotitzats, l'edat legal de retir són els 65 anys i cinc mesos.

Un altre dels requisits d'accés és que el treballador ha d'haver cotitzat almenys 15 anys a la Seguretat Social i dos d'aquests anys han d'estar en els deu anteriors a la jubilació. La quantia de la pensió en aquesta modalitat es calcula en funció del que cotitzat en els últims vint anys de vida laboral -aquest termini també augmenta progressivament de manera que en 2022 seran els últims 25 anys.

Les pensions adquirides per les persones majors de 65 anys no són massa altes i aquests, en moltes ocasions decideixen agafar-se a altres opcions que els puguin donar més beneficis.

Una d'aquestes opcions és la renda vitalícia. Aquesta consisteix a cobrar uns diners mensuals i vitalici (per a tota la vida) a canvi del seu habitatge. La persona o persones cobren aquesta renda i poden viure més tranquils i sobretot millorar la seva qualitat de vida. Poden viatjar més del que ho feien, poden realitzar activitats que abans no podien realitzar, comprar, pagar una residència per a gent gran, contractar una persona que els ajudi etc. i millorar innombrables aspectes de la seva vida que amb la pensió pública no podien millorar.

Gestió Vitalici Vivenda és una empresa pionera en aquesta iniciativa que ha tingut una gran acollida a l'entorn de les persones grans i en especial dels seus beneficiaris.

Des de llavors ha treballat amb la mateixa vocació inicial de satisfer les necessitats de la gent gran i durant aquest temps, ha estat molt pendent d'adaptar a l'evolució dels nous temps, per oferir el millor als seus clients en cada moment.

Actualment, l'equip de l'empresa continua amb l'afany de servei al client i segueix treballant, especialment en els aspectes que se'ns demanen: màxima renda i total garantia.

Fuente Comunicae

notificaLectura.php?tipoCanalId=&notaId=

ComunicaePensió més renda vitalícia una bona opció


0 Comentarios sobre Pensió més renda vitalícia una bona opció


Tu dirección de email no será publicada. Todos los campos sob oblogatorios.

LO QUE MÁS GUSTA


Ultimos comentarios
Diario Economía www.diario-economia.com
Diario digital de libre participación, formado por agencias, empresas y periodistas que desean publicar notas de prensa y dar así a conocer sus servícios o productos.
Este portal de notas de prensa pertenece al grupo Cerotec Estudios www.cerotec.net, formado por más de 40 portales en internet.
© Diario Economía 2024